Skip to content

JURIA

Evenimenti për shkak të peshës së vet që mbart arriti të mbledhë në një vend një numër të madh biznesmenësh, gazetarësh, institucionesh, organizatash të cilat së bashku me organizatorët e kërkojnë mashkullin më të suksesshëm në 10 kategori prej të cilave një është Mashkulli i viti. Përzgjedhja kryhet nëpërmjet votimit të jurisë e cila përbëhet nga biznesmenë, përfaqësues të sektorit real, institucione, stilistë dhe kritikë mode, gazetarë, njerëz të cilët janë të dëshmuar në veprimtarinë e vet dhe të cilët kanë kredibilitet në zgjedhje.

Detyra më e rëndësishme në përgatitjen e këtij manifestimi ishte që zgjedhja të jetë objektivi dhe kredibile në maksimum.

Play Video