Skip to content

Вести

Горан Пандев е официјално Маж на годината за 2020 година во избор на овогодинешното издание на официјалниот избор на Мажи на годината кај нас

Горан Пандев е официјално Маж на годината...

Горан Пандев е Маж на годината за 2020 година Горан Пандев е официјално Маж на годината за 2020 година во избор на овогодинешното…
Избран маж за 2018 во Македонија: Владимир Чадиковски – маж на годината, Димитров избран за маж со најдобар стил

Избран маж за 2018 во Македонија: Владимир...

ИЗБРАН МАЖ ЗА 2018 ВО МАКЕДОНИЈА: Владимир Чадиковски – маж на годината, Димитров избра за маж со најдобар стил Специјалист по детска хирургија,…
За првпат во Македонија ќе се избира маж на годината

За првпат во Македонија ќе се избира...

За првпат во Македонија ќе се избира маж на годината Признание за успешната работа ќе добијат најуспешните мажи за 2018-та година. 01.11.2018, Скопје…
Play Video